Lidmaatschap

Als lid van TC BREAK kunt u van begin  april tot eind september onbeperkt gebruik maken van de 3 buitenbanen. Deze zijn alle drie verlicht. Hoewel TC BREAK een buitenclub is, kunt u in eerder genoemde periode eventueel ook gebruik maken van alle vrije binnenbanen, bijvoorbeeld als het slecht weer is (waardoor de buitenbanen onbespeelbaar zijn) of bij grote drukte. Tevens wordt u als lid ingeschreven bij de KNLTB, waardoor u aan alle door de tennisbond georganiseerde toernooien en competities kunt deelnemen. Als vereniging verzorgen wij zelf ook een groot aantal tennisactiviteiten (toernooien, ledenavonden en ochtenden, clubkampioenschappen, etc.). Daarnaast organiseren wij leuke niet-tennis-gerelateerde activiteiten voor jong en oud (feestavond, etentjes, quiz, halloweentocht, filmavond voor de jeugd en nog veel meer).

Het bestuur van TC BREAK hecht er waarde aan om met nieuwe leden persoonlijk kennis te maken. Als u dit ook op prijs stelt, kunt u dit aangeven door een mailtje te sturen naar een van de bestuursleden. Een van de ledenvan het bestuur neemt dan op korte termijn contact met u op voor een afspraak. Ook kunnen we u dan vertellen welke mogelijkheden de tennisclub biedt en ingaan op eventuele vragen, wensen of verwachtingen van uw kant.

Hieronder vindt u een overzicht van de standaard contributiekosten voor leden, zoals deze voor de jaren 2017 en 2018 zijn vastgesteld:


Bij een standaard lidmaatschap  wordt u tevens ingeschreven bij de KNLTB.  Dit houdt in dat u automatisch gebruikt maakt van de collectieve ongevallenverzekering van de tennisbond.

Vanaf 2018 werken wij voor wat betreft de betaling van de contributie met een automatisch incassosysteem. 

Wil je lid worden , vul dan het inschrijfformulier in op de homepage bij LID WORDEN of stuur een mail naar rmeertens@ziggo.nl.